Bedevaart naar Ommel op 2 mei

op apr 4, 16 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Bedevaart naar Ommel op 2 mei

We willen ook dit jaar weer een gezamenlijke fietstocht naar Ommel organiseren. Vorig jaar stond in het teken van de dodenherdenking en hebben we verschillende oorlogsmonumenten bezocht. Dit jaar willen we het spirituele verbinden met educatie.We gaan gezamenlijk per fiets naar Ommel. Daar wonen we de Heilige Mis bij, aanvang 10.00 uur. Voorganger in de viering is Kapelaan Roger. Na afloop van de viering kunt u bij café Eijsbouts, een gratis broodje en kop koffie drinken. Daarna fietsen we gezamenlijk naar Asten waar we een korte wandeling maken rond het “Klok&Peel” museum. Om 13.00 uur worden we in het museum verwacht en staat er iemand klaar om u rond te leiden door het klokkenmuseum. Hierna (om 14.30 uur) kunt u daar de lunch gebruiken en verder alleen rondlopen door het natuurmuseum. Of gezellig buiten de verschillende (kruiden)tuinen bezoeken. De entree van het musea bedraagt 6 euro per persoon, voor 65+. Voor de gids zorgen wij. De Lunch: “GEBBEL lunch, dagsoep, broodje ham of kaas, kopje koffie/thee, 6,30 euro”, zijn de kosten voor u.
Daarna gaan we weer terug naar Meijel. Op deze manier belooft het weer een leuke dag te worden.
Bij slecht weer gaat de fietstocht natuurlijk niet door. Uiteraard wel de Misviering en na afloop het samenzijn bij café Eijsbouts.
Gezamenlijk vertrek bij de Meijelse kerk om 8.30 uur. We hopen op veel deelnemers.
Gaarne opgave vooraf om een indicatie te krijgen van het aantal deelnemers. Dit is belangrijk voor de gids en lunch.

Opgave mogelijkheden tel: 077-4669074 of 077-4663162.
secr.kerkbestuurmeijel@vodafonethuis.nl
Of tijdens de spreekuren pastorie Kerkstraat 5.