BENOEMING NIEUWE PRIESTER PAROCHIECLUSTER

op mei 22, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor BENOEMING NIEUWE PRIESTER PAROCHIECLUSTER

Kerk achterzijdeDe bisschop, Mgr. Wiertz, heeft een nieuwe priester benoemd voor de zeven parochies van het cluster St. Vincentius; de parochies Panningen, Helden, Meijel, Beringe, Egchel, Grashoek en Koningslust.
Het is Piet Houben, nu nog kapelaan in Stein, Urmond en Berg aan de Maas. Hij wordt benoemd tot kapelaan van dit cluster, maar zal de eerst aanspreekbare zijn wat betreft liturgie en pastoraal in Panningen. De benoeming gaat in per 1 juli a.s.. Pastoor Peter van der Horst en kapelaan Roger Maenen en de leden van het kerkbestuur zijn erg blij met deze benoeming, die het priesterteam aanvult en versterkt.
De presentatie van kapelaan Houben zal zijn op zaterdag 1 juli in de kerk van Panningen in de avondmis van 19.00 uur. Daarna zal hij zich ook presenteren in de andere kerken van ons cluster.