Bisdomdag voor vrijwilligers, leden van kerkbesturen, en pastorale teams.

op okt 18, 16 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Bisdomdag voor vrijwilligers, leden van kerkbesturen, en pastorale teams.

Foto verslag door Floris Hölscher

Heilige Mis tijdens de Bisdomdag in het jaar van de Barmhartigheid.
Cantor is Vicaris Ed Smeets is de voorzanger tijdens de samenzang.
Hoofdcelebrant is Mgr. F. Wiertz
(zie volgende pagina voor toelichting van de rest van de foto’s)

Anu Antony kapelaan in Amby en een voormalig studievriend van Frank van de Nieuwenhof

Van links naar rechts onder in de voorste rij: Mgr. F. Wiertz en Hoofdaalmoezenier pater Wim van de Meijgaarden

Lezing in de Aula Major
1 Het barmhartige gezicht van de Kerk in praktijk; lezing door Pater Wim van de Meijgaarden
2 De toekomstvisie van de missionaire Kerk in Limburg; lezing door Mgr. F. Wiertz

In de tuin van links naar rechts Rector Lambert Hendriks oud studiegenoot van onze Kapelaan Roger Maenen en Leo Fijen hoofd RKK voormalig presentator van Kruispunt. Zij wensen ons veel succes toe met onze parochie weblog.

Abdij Rolduc het voorste gedeelte van het gebouw wat gezicht bepalend is voor de meeste onder U, is tegenwoordig een hotel met restaurant en conferentieoord. De gebouwen er achter en de belendende gedeeltes zijn nog in gebruik als Seminarie.