Bisschop bezoekt Helden

op apr 26, 19 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Bisschop bezoekt Helden

In het weekend van 3, 4 en 5 mei brengt bisschop Harrie Smeets een kennismakingsbezoek aan het dekenaat Horst-Helden. Het officiële programma is nog niet bekend gemaakt, maar definitief is dat de bisschop op de avond van 4 mei deelneemt aan de altijd weer indrukwekkende Dodenherdenking in Everlo. Op zondag 5 mei doet mgr. Smeets om 10.00 uur de H. Mis in de St.Lambertuskerk in Helden. Hierbij is natuurlijk iedereen van harte welkom! Hierna is er een ontmoeting met vrijwilligers van het parochiecluster St. Vincentius. Die middag is er een bijeenkomst met emeriti-priesters. Daarna bezoekt bisschop Smeets het Plattelandshoes in Panningen.