CARNAVALSMIS

op feb 2, 16 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor CARNAVALSMIS

Logo carnavalsviering

Zaterdag 6 februari a.s.om 19.00 uur is het weer zover: de Méélse Vastelaovesmis!
Ongetwijfeld de meest kleurrijke Dienst van het jaar, met ‘doorluchtige hoogheden’ als vorsten, prinsen en prinsessen. Van klein tot groot treden ze aan: Kèjsjeut; Vèngneuze en het hele gezelschap van de Kieveloeët, vergezeld van hofkapel ‘de Heimatkapelle’. Erg fijn dat de Méélse Vastelaovusclubs er ook dit jaar weer voor kiezen om de ‘Drie Dolle dagen’, te starten met een Dienst in onze parochiekerk. Een Dienst waarin plaats  is voor zowel ‘de lach als de ernst’. Dit jaar opgebouwd rond het thema: Vastelaovend Saame Viere’.
Graag nodigen we u allen uit om deze sfeervolle Viering bij te wonen. Zorg ervoor dat u vooral tijdig aanwezig bent. Alleen al ‘de inkomst’ van de hele ‘bubs’ is een ‘feest voor oog en oor’.

Foto carnaval 1Foto 2 carnaval (2)