Femmes Vocales luistert H.Mis op

op jun 20, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Femmes Vocales luistert H.Mis op

Op zaterdag 24 juni a.s. zal Femmes Vocales in Meijel de H. Mis opluisteren. Het thema van de viering is Liefde voor Licht, het is immers de langste dag van het jaar en zowel de lezingen als de liederen zullen daaraan refereren. Naast de vaste gezangen uit de St. Anthony’s Mass zullen o.a. El Cielo Canta Allegria, A Mother’s prayer en het Ave Maria op het programma staan. Het koor staat onder leiding van Véron Jongstra en wordt op de piano begeleidt door Rob van Heck. Na de dienst is er gelegenheid tot gezellig napraten onder het genot van een kopje koffie.
Graag nodigen wij u allen uit om op 24 juni om 19.00 uur bij deze dienst aanwezig te zijn in de St. Nicolaaskerk in Meijel.