Goud voor Meijelse koorleden

op jan 15, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Goud voor Meijelse koorleden

Woensdag 11 januari j.l. werden tijdens de jaarvergadering van het Dameskoor An Vestjens-van Lier en secretaris Nel Sonnemans-Daniëls verrast met de gouden eremedaille van de Greoriusvereniging; de koepelorganisatie waarbij alle kerkkoren zijn aangesloten. Ze ontvingen deze medaille uit handen van kapelaan Roger , die beiden ook de bijbehorende draagspeld mocht opspelden. Een mooie oorkonde maakte het geheel compleet. Van voorzitter Net Janssen-Berben waren er veel waarderende woorden voor An en Nel. Beiden mogen als voorbeeld gelden binnen de vereniging: trouw aanwezig bij zowel de repetities als de uitvoeringen. Nel kwijt zich bovendien op een wel heel bijzondere manier van haar werk als secretaris. Er ontgaat haar werkelijk niets binnen het koor en het valt allemaal terug te horen in het jaarverslag dat Nel jaarlijks – tot groot genoegen van de leden – uitbrengt. De woorden van de voorzitter werden nog eens onderstreept met een schitterend boeket bloemen voor beiden. De redactie van de weblog sluit zich graag aan bij de waarderende woorden die aan beide dames gericht werden.