Herinnering!

op mrt 13, 18 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Herinnering!

Verleden week kondigden we op de weblog – wellicht wat vroeg – een informatiebijeenkomst aan die gehouden wordt op maandag 19 maart a.s. om 19.30 uur in de Dagkapel van onze kerk. Vanaf 19.15 uur is er inloop met koffie/thee. Om 19.30 krijgt mw. Mia Janssen-Brouwer – vice-voorzitter van het dekenaat Horst-Helden het woord die met ons van gedachten zal wisselen over de encycliek ‘Laudato Si’ van paus Franciscus.  In deze encycliek zet Franciscus nog eens heel nadrukkelijk de noodzaak uiteen dat politiek, maatschappij én kerk maar één rechtvaardige en noodzakelijke keuze kunnen maken: een keuze voor de allerarmsten en ons milieu.
Deze activiteit past prima in deze Vastentijd en we hopen dat velen de moeite nemen om een uurtje over dit belangrijke onderwerp van gedachten te wisselen.
Dus: tot maandagavond 19.30 uur in de Dagkapel!