Jaarlijkse picknick communicanten

op aug 29, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Jaarlijkse picknick communicanten

Het is de laatste jaren gebruikelijk geworden dat onze communicanten – voordat de schoolvakanties beginnen – een picknick krijgen aangeboden in de pastorietuin. Door omstandigheden was dat dit jaar niet mogelijk Maar… van uitstel komt geen afstel!

Programma
Op zondag 10 september krijgt deze picknick nu een heel bijzondere invulling. Niet in de pastorietuin, maar op de BoeBaDoefarm aan de Haambergerweg 14 in Beringe. De communicanten worden om 10.30 op het kerkplein door boer Bart opgehaald met de huifkar. De overige gasten – ouders, opa’s, oma, broertjes en zusjes gaan op eigen gelegenheid naar Beringe.
Vanaf elf uur is hier voor de kinderen volop gelegenheid tot spelen, de volwassen kunnen de boerderij bezichtigen of gezellig op het terras gaan zitten. Om 12.00 uur start de picknick en om 13.00 uur volgt een rondleiding met voor de kinderen een leuke speurtocht door het bos. Rond 14.00 uur is het programma afgelopen.
We hebben de kosten weer zo laag mogelijk gehouden. Uiteraard is de picknick voor de communicanten gratis, kinderen betalen € 1,50 en volwassenen € 3.00.

Opgave
De communicanten hebben eerder al een opgaveformulier ontvangen. Tot en met dinsdag 5 september a.s. kun je het ingevulde formulier en het deelnemersgeld (graag gepast!) afgeven bij Yvonne van Mierlo op het adres Langveld 5.Heb je nog vragen, laat het dan Yvonne even weten: yvonnevm@ziggo.nl of stuur een app naar 06-48468769. Na opgave krijgen de deelnemers van haar nog nadere informatie.
Tenslotte
BoeBaDoe is voor zowel kinderen als volwassenen een prachtige, heel verrassende plek om zich een paar uur te vermaken. Alle reden dus om zondag 10 september a.s. van de partij te zijn. Tot dan!