Jubileummis Femmes Vocales

op feb 21, 19 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Jubileummis Femmes Vocales

2019 heeft voor vrouwenkoor Femmes Vocales een speciaal randje, het koor viert dit jaar nl. haar 30 jarig bestaan. Er is dus reden genoeg om het jaar te beginnen met een H. Mis uit dankbaarheid voor dit jubileum en wel op zaterdag 23 februari a.s. om 19.00 uur in onze parochiekerk St. Nicolaas in Meijel. Graag nodigen wij u uit deze bijzondere mis bij te wonen. Femmes Vocales heeft een speciale dienst voorbereid met als thema ‘Leef en Droom’. Voor deze gelegenheid is een nieuwe mis ingestudeerd en wel A Little Jazz Mass van Bob Chilcott. Graag ontmoeten wij u zaterdag 23 februari in onze kerk.

Uiteraard zal gedurende het jaar op meerdere momenten bij dit jubileum stilgestaan worden. Het voorjaarsconcert zal worden gehouden op zaterdag 13 april en op zaterdag 5 oktober staat het Jubileumconcert gepland. Beide concerten vinden plaats in D’n Binger. Noteer deze data vast in uw agenda!