Kerkdiensten 7 tot en met 15 september

op sep 3, 19 in Kerkdiensten met Reacties uitgeschakeld voor Kerkdiensten 7 tot en met 15 september

Kerk achterzijde• Zie voor algemene informatie “Algemene gegevens”

Spreekuur:

maandag 19.30 uur tot 20.00 uur.
Donderdag van 11.00 uur tot 12.00 uur.

Zaterdag 7 september
H. Mis 19.00 uur geen koor t.i.v. Bert van der Steen en An Elshout en Mart van der Steen (gest.jaard); -Huub Grommen (coll); -Mia Huijerjans-Dirks (coll); -Jacques en Netje Geraets-Lenders en fam; Jean en Agaath v. Berlo-Foss en fam; Karel en Greet Horning en fam; Familie Wedding; -uit dankbaarheid.

Zondag 8 september
Geen H. Mis in parochiekerk

Maandag 9 september
18.30 uur Stille Aanbidding
19.00 uur Rozenkrans

Dinsdag 10 september
H. Mis 09.00 uur t.i.v. de gezinnen, aansluitend koffiedrinken.

Donderdag 11 september
H. Mis 09.00 uur t.i.v. de overledenen.
Aansluitend: Stille Aanbidding

Zaterdag 14 september
Geen H. Mis in de parochiekerk

Zondag 15 september
H. Mis met herenkoor t.i.v. Mia Huijerjans-Dirks (coll); -ouders Gerardus Janssen en Maria Janssen-Peeters, dochter Tilly Bruijen-Janssen en schoonzoons Harry Bruijnen en Gerard Thelosen (jaard); -Overleden fam. v. Hugten, Grard en Trouwtje v.Hugten-Gulpen, Drina v.Hugten-v.Deursen, Piet en Maria Kömhoff-v.Hugten, Willem Klein Zieverink en Will, Piet v. Hugten, Toon en Nellie Janssen-v.Hugten; -Handrie Engelen (verjaardag) en overleden familieleden Engelen-Jacobs; -Urbain Diarra (jaardienst); -uit dankbaarheid.

Lectoren
Zaterdag 7 september 19.00 uur: Harrie v.d. Berg.
Zondag 15 september 11.00 uur: Anneke Elshout.

Acolieten
Zaterdag 7 september 19.00 uur Willy Geraets.
Zondag 15 september 11.00 uur: Willy Geraets.