Samen 1 Groot Feest – Sint Nicolaas Intocht ‘Nieuwe Stijl’

op nov 22, 17 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Samen 1 Groot Feest – Sint Nicolaas Intocht ‘Nieuwe Stijl’

Zondag 26 november, vanaf 10.25 uur

Om 10.25 uur wachten we samen op de parkeerplaats bij ‘de Vangrail’ op Sinterklaas en zijn pieten. Vanuit hier lopen we in stoet door de Dorpsstraat naar de Sint Nicolaas Kerk. Waar het programma begint met dans, zang en muziek door kinderen. Aan het einde van het programma in de kerk rond 11.30 uur kunnen de kinderen Sinterklaas nog een handje geven en daarna start de activiteit in het dorp. Met een tasje, voor een traktatie, en een kofferzoektochtkaart, voor stickers.

Deelnemende verenigingen: Jong Nederland, DéDé Dance, Mekiko, Schutterij St. Willibrordus, Prima Verde, Schutterij Sint Nicolaas.

Parochie Sint Nicolaas, D’n Binger, Oppe Koffie en ondernemers

zie ook : facebook ‘intocht meijel’