U kunt zich nog aanmelden voor Ommel

op apr 25, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor U kunt zich nog aanmelden voor Ommel

Toch wel mooi hoe een oude Meijelse traditie – op bedevaart naar Ommel – in enkele jaren tijd nieuw leven is ingeblazen. De kern van deze bedevaart is behouden: samen naar de Mis in deze kleine bedevaartplaats en aansluitend bij Eijsbouts tegenover de kerk samen koffie drinken. De datum is ook als vanouds gebleven: de 1e maandag van mei. Dit jaar – toevallig – 1 mei dus. Het ‘vervoer’ is wat diverser als vroeger. Een klein clubje dat te voet gaat; een grote groep op de fiets en sommigen met de auto.
De fietsgroep vertrekt om 8.30 uur bij de kerk.
Net als voorgaande jaren gaat bij slecht weer de gezamenlijke fietstocht niet door en dat geldt eveneens voor het bezoek aan de Liesselse molen en de gezamenlijke lunch bij ‘Oppe Koffie’. De bedevaartsmis om 10.00 in Ommel gaat onder alle omstandigheden wel door en dat geldt ook voor het koffiedrinken bij Eysbouts. Bij slecht weer gaat iedereen op eigen gelegenheid. (Natuurlijk kunt u wel met familie, vrienden of buren regelen om samen te reizen.)
Nog vragen? Bel dan even met Joke of Huub!
Joke Hölscher (466.3162) of Huub Grommen (466.9074)