Vastelaovesmis 2018

op feb 6, 18 in Kerkdiensten met Reacties uitgeschakeld voor Vastelaovesmis 2018

Aanstaande zaterdag, met als thema: Saame ónderweeges’

Zaterdag 10 februari a.s. om 19.00 uur is het weer zover: de Vastelaovesmis! Op dit punt hebben parochie en ‘Kieveloeët’ een lange en mooie traditie opgebouwd in ons Peeldorp.
Vooral de laatste jaren is het uitgegroeid tot een van de meest kleurrijke vieringen in de ‘kathedraal van de Peel’. Niet in de laatste plaats, doordat nu ook de jeugd – Vèngneuze en Kèjsjeut – volop betrokken zijn bij deze Viering. De rood/geel/groene draad van de Viering is dit jaar ‘Saame ònderweeges’. En ook dit jaar gaan ‘lach en ernst’ weer hand in hand. En zo hoort dat in de Méélse Vestelaovesmis. Wilt u getuige zijn van al dit ‘sjons’ zorg dan, dat u zaterdagavond om 19.00 uur van de partij bent. Liefst zelfs een beetje vroeger. Want alleen al de inkomst van al die prinsen, vorsten en hun gevolg, voorafgegaan door de ‘Heimatkapelle’ is een lust voor ‘oog en oor’.

Wij wensen iedereen een fijne, inspirerende Vastelaovesmis 2018!