Virtuele kapel van onze parochie

op jun 22, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.

Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.

Opgave via spreekuur of mail naar joke.holscher@gmail.com

Zaterdag 24 juni / geboorte van H. Johannes de Doper (hoogfeest)
H. Mis 19.00 uur met Femmes Vocales

• Peter Verstappen verjaardag, Maria Verstappen-Thijssen en overleden fam. (gest.jaard)
• Léon Steeghs verjaardag en Mathilde Steeghs-Franssen (gest.jaard)
• Mien van den Broek-Geelen (coll)
• Mart Smits, Riet Smits-Joosten en kleinkind Sander van Heugten (coll)
• Huub Janssen
• Gerard v.d. Vondervoort
• overleden ouders Verscharen, Miet Linders-Verscharen, Mien en Harrie Gielen-Verscharen, Ans Verscharen en Riek en Harrie Strijbos-Verscharen.
• levende, zieke en overleden leden Femmes Vocales;
• uit dankbaarheid