Virtuele kapel van onze parochie

op sep 28, 17 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.

Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.

Opgave via spreekuur of mail naar joke.holscher@gmail.com

Zondag 1 oktober /Missie- en Mariamaand

• Rinie Broekmans-Geenen (coll)
• Frits Thijssen en Noor Thijssen-Schreurs (jaard)
• Netje en Jacques Geraets-Lenders en overleden familie en voor Agaath en Jean v.Berlo-Foss en overleden familie
• Ben Janssen en Miet Janssen-Verlinden (jaard)
• Gerardus Janssen en Maria Janssen-Peeters en schoonzoons Harry Bruijnen en Gerard Thelosen (jaard)
• Harrie Thijssen, Mien Thijssen-Engels, Coen Stammen en alle overleden van de familie Thijssen-Engels
• An Janssen-Thijssen en Loet Janssen (jaard.)
• uit dankbaarheid