Virtuele kapel van onze parochie

op jan 11, 18 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.

Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.

Opgave via spreekuur of mail naar joke.holscher@gmail.com

Zaterdag 13 januari Tweede weekend door het jaar
• Mart Smits, Riet Smits-Joosten en kleinkind Sander van Heugten
• Jan Derckx (coll)