op dec 31, 19 in Algemene berichten met 1 Reactie

We wensen het ieder jaar elkaar weer toe: een gezond en gelukkig Nieuwjaar! Tegelijkertijd weet ieder van ons, dat het ook in 2020 niet elke dag ‘rozengeur en maneschijn’ zal zijn. We hopen van harte dat iedereen ook met die wat moeilijker of misschien zelfs lastige momenten in het leven ‘goed’ weet om te gaan. En dat u dan mag rekenen op mensen in uw omgeving, die u tot steun zijn.
Juist dan er voor elkaar zijn, draagt bij aan het geluk van de ‘ontvanger’, maar ook aan dat van de ‘brenger’. En de ervaring leert dat deze laatste ‘levenskunst’ in onze Méélse gemeenschap nog steeds royaal in praktijk wordt gebracht. En ook hierop mag Méél ‘gröts’ op zijn.
Wij van de parochieweblog zijn ook wel een beetje ‘gröts’. Gröts op de kleine bijdrage die wij – op het snijvlak ‘kerk en dorpsgemeenschap’ – aan Méél mogen leveren. De ene keer heel serieus en dan weer met een glimlach of een knipoog. Zo proberen we die weblog voor u en ook voor onszelf telkens weer interessant te houden. En afgaande op de reacties, lukt dat nog steeds. Voor ons alle reden om er ook in 2020 weer stevig de schouders onder te zetten!

De mèn van de parochieweblog,

Kapelaan Roger Maenen; Martijn en Pieter Grommen;
Jo Hansen; Mat Janssen en Louis Verheijen