Virtuele kapel van onze parochie

op mei 29, 20 in Kerkdiensten met Reacties uitgeschakeld voor Virtuele kapel van onze parochie

In bijna elke cultuur is het aansteken van een kaars al eeuwen een symbool van hoop, aandenken of herinnering.Elke kaars heeft iets magisch, Maar een kaars aansteken op onze “weblog” kan daartegen zijn licht wereldwijd laten schijnen. Elke week zullen we dan ook onze kaars aansteken voor de intenties die zijn opgegeven. Maar u kunt ook zelf een kaars opsteken voor iemand die je succes wil wensen, die je mist, die je wilt helpen of iets waar je vurig op hoopt.
Opgave via of spreekuur of joke.holscher@gmail.com

Maandag 1 juni.
De H. Mis van Pinksterzondag vervalt verplicht.
Er waren geen misintenties gevraagd, maar we denken bijzonder aan Toon Berben. Op 30 maart is hij overleden. Voor Pinksterzondagmiddag was eigenlijk een speciale H. Mis afgesproken met het gezin, voor de 60ste Trouwdag met Truus Berben-van Diepen.
en aan de gestorvenen, waar deze week om 18.15 uur de Kerkklok voor heeft geluid.
hun sterfdag was:
24.05 Nel Gorts-Berben (100 jaar), Sint Jozef Wonen en Zorg kamer 124.
25.05 Rosalie Pijnenburg-Joosten (48 jaar), Gebbelstraat 31.