Actuele informatie Di. 24 maart

op mrt 24, 20 in Algemene berichten met Geen reacties

• Afkondiging: Kerkelijk Afscheid is genomen op deze di. 24 mrt. om 10.30 uur van Wim van Bree (82jr), Pastpaedje 42. Met een korte, besloten dienst in de kerk. Aansluitend is hij begraven, in een nieuw graf (nieuw kerkhof). Er zijn Prentjes gemaakt. Beschikbaar overdag, bij de Levensboom in de kerk.

• Centrale Mededeling: ALLE publieke vieringen, in het weekend en nu ook door-de-week, zijn afgelast tot en met Pinksteren (31 mei). Dit was eerder, tot en met Tweede Paasdag (13 april).
De nieuwe maatregelen, die het kabinet gisteravond heeft afgekondigd, hebben ook deze ingrijpende gevolgen voor de kerk. <KLIK HIER> voor de volledige tekst.

• Aanbeveling: Wereldwijd gebed, met de paus:
Paus Franciscus heeft alle christenen opgeroepen om morgen, woensdag 25 maart (Hoogfeest van Maria Boodschap) samen met hem te bidden. De paus vraagt alle gelovigen om op het middaguur, om 12.00 uur, het Onze Vader te bidden en zo verbonden te zijn met gelovigen over de hele wereld.
Voor meer lezen <KLIK HIER> (en kijk morgen om 12.00 uur op onze weblog)