Actuele informatie Do. 19 maart

op mrt 19, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Actuele informatie Do. 19 maart

HERHAALD BELANGRIJK BERICHT: De periode dat er geen publieke liturgische vieringen zijn, is gister(18/3) door alle Nederlandse bisschoppen verlengd: het was eerst niet, tot en met 31 maart. Nu, zijn er geen gezamenlijke weekendmissen: tot en met maandag 13 april.
Dit betekent: GEEN Palmpasen; GEEN Witte Donderdag; GEEN Goede Vrijdag; GEEN Paaswake; GEEN Eerste en Tweede Paasdag, samen.

Tip:  Na de H. Mis op TV komende zo. 22 maart op NPO2 om 10.00 uur, is er verder een verbinding tussen de bisdommen in Nederland, ieder om de beurt. Voor het lezen van het schema: <KLIK HIER>

•De grote kerk, met Mariakapel en Levensboom, kan voor dit moment Overdag geopend blijven.
Om te denken, aan onze gestorvenen van de afgelopen dagen. Waarvoor de kerkklok is geluid, en waarvan het Bericht van Overlijden op de weblog geplaatst.
Met ook al meerdere persoonlijke tekstberichtjes door mensen erbij geplaatst, aan hun familie.
Dit is idd. een mogelijkheid nu, om condoleances toch over te brengen/neer te schrijven.