Actuele informatie Ma. 30 maart

op mrt 30, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Actuele informatie Ma. 30 maart

•De H. Rozenkrans en het H. Aanbiddingsgebed gaan vanavond door in de grote kerk, vooraan.
(Met inachtneming, van alle wettelijke maatregelen, van de gepaste afstand. En, max. aantal)

>Om 18.30 uur, begint de H. Aanbidding. Op dezelfde manier, als vrijdag op TV met de Paus: met ook zegening van Meijel, en de buurdorpen, op het eind van het stille gebed.
>Om 19.00 uur, wordt de H. Rozenkrans door kapelaan via de microfoon voorgebeden. Tot 19.15 uur.
•De doordeweekse Ochtendmis op dinsdag om 9.00 uur, die vorige week nog mocht, Vervalt morgenvroeg Verplicht, vanuit de Nederlandse Bisschoppen.

•De kerk van Meijel, sluit zich aan bij de ‘Beren-actie route’, voor de kinderen. Groetjes, aan jullie!!