Actuele informatie Vrij. 20 maart

op mrt 20, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Actuele informatie Vrij. 20 maart

Morgen GEEN gezamenlijke zaterdagavondmis (en ook de daarna geplande Opening van de Kerktoren-trappen is AFGELAST).
Tot en met tweede Paasdag (13 april) zijn er GEEN publieke H. Missen toegestaan.

Het voorportaal van de kerk, met Mariakapel en Levensboom is overdag vooralsnog Geopend.
BELANGRIJK:
Op enkele momenten nemen we dan in besloten kring wel, met respect Afscheid in de vorm van een korte Herdenkingsgebedsdienst van een overledene. Dat wordt dan bij de hoofddeur buiten aangegeven. De kerk is op dat moment, vanwege de wettelijke maatregelen, dus niet toegankelijk. We vragen daarvoor om het gepaste begrip.

Morgenavond enkele tips, voor tv of digitale uitzendingen, die kunnen worden gevolgd op zondag.