Actuele informatie Vrij. 27 maart

op mrt 27, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Actuele informatie Vrij. 27 maart

• Afkondiging: Kerkelijk Afscheid is genomen op deze vr. 27 mrt. om 14.00 uur van Trui Vissers-Ronckers (85jr), St. Jozef Wonen en Zorg, v/h de Paast 20. Met een korte, besloten dienst in de kerk. Aansluitend is zij begraven bij haar man Engel Vissers (nieuwe kerkhof). Er zijn Prentjes gemaakt. Beschikbaar overdag, bij de Levensboom in de kerk.

• Parochie-bericht: Joke Hölscher-Doensen, uitvoerend Secretaris van de parochie Meijel, is opgenomen in het ziekenhuis.
>Dringend verzoek: Om NIET haar telefoonnummer, of e-mailadres te gebruiken (tot nader bericht).

>Misintenties kunnen worden doorgegeven via: roger.maenen@ziggo.nl Of op maandagavond 19.30-20.00 uur; en donderdag 11-12 uur telefonisch 077-4661850. (Evt. de voicemail inspreken om die tijd, bij geen gehoor).

>Andere parochievragen doormailen aan scherspiet@gmail.com , of bellen naar Piet: 06-20992940.

• Bemoediging: Paus Franciscus heeft precies op het moment, dat deze informatie om 18.00 uur is verschenen, de wereld de Urbi et Orbi zegen gegeven
. Dit gebeurt gewoonlijk alleen, met Kerstmis, Pasen en bij de Presentatie van een nieuwe Paus. Kerstmis en Pasen, is het om 12.00 uur. Nu, koos de Paus 18 uur. De tijd van de Mariaklok (het Angelus). En dat de meeste mensen die nog werken, thuis zijn. En over het bewondersvolle dienstwerk, van iedereen in de Zorg. Mogen deze Zegen ook bijzonder worden ervaren, en misschien persoonlijk zijn gezien op hun TV, door onze lieve bewoners van St. Jozef. Wij denken aan Jullie!!