Actuele informatie Woe. 18 maart

op mrt 18, 20 in Algemene berichten met 1 Reactie

•De periode dat er geen publieke liturgische veringen zijn, is vandaag (18/3) door alle Nederlandse bisschoppen verlengd: het was eerst niet, tot en met 31 maart. Nu, zijn er geen gezamenlijke weekendmissen: tot en met maandag 13 april.

Dit betekent: GEEN Palmpasen; GEEN Witte Donderdag; GEEN Goede Vrijdag; GEEN Paaswake; GEEN Eerste en Tweede Paasdag, samen.

Voor lezen van het persbericht < KLIK HIER>
Voor lezen: De Goede Week en Pasen – richtlijnen en suggesties <KLIK HIER>

•De grote kerk, met Mariakapel en Levensboom, kan voor dit moment Overdag geopend blijven.
•De Ochtendmis op donderdag 19/3 om 9.00 uur, mag nog doorgaan. Vooraan, in de kerk.

Ook dan volgens de regulier geldende overheidsinstructie: met persoonlijke afstand, van 1,5 meter.