Actuele informatie Z0. 29 maart

op mrt 29, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Actuele informatie Z0. 29 maart

• Het kerkgebouw, met Mariakapel en Levensboom, is overdag Open. En nu de zomertijd is ingegaan, van 8.00 uur ’s morgens tot 19.00 uur in de avond. Voor kaarsjes, en prentjes.
Bij de Mariagrot, worden ook dagelijks kaarsen aangevuld. Veel mensen komen even, een momentje.
• De H. Rozenkrans en het H. Aanbiddingsgebed gaan maandagavond door in de grote kerk, vooraan. Met inachtneming, van alle wettelijke maatregelen, van de gepaste afstand. En, max. aantal.
Om 18.30 uur, begint de H. Aanbidding. Op dezelfde manier, als vrijdag op TV met de Paus: met ook zegening van Meijel, en de buurdorpen, op het eind van het stille gebed.
Om 19.00 uur, wordt de H. Rozenkrans door kapelaan via de microfoon voorgebeden. Tot 19.15 uur.
• De doordeweekse Ochtendmis op dinsdag om 9.00 uur, die vorige week nog mocht, Vervalt nu Verplicht, vanuit de Nederlandse Bisschoppen.