Actuele informatie Za. 21 maart

op mrt 21, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Actuele informatie Za. 21 maart

Sinds woensdag 18 maart verzorgt de KRO-NCRV, vanuit de rooms-katholieke St. Vituskerk in Hilversum, dagelijks een live stream van de heilige mis in de ochtend en een dagsluiting in de avond. De dagelijkse vieringen worden online uitgezonden via de KRO-website en facebookpagina.

In aansluiting op ons eerdere bericht van donderdag 19 maart:
Morgen zondag 22 maart komt KRO-NCRV samen met de Nederlandse bisschoppen met een Signaal van hoop, troost en bemoediging voor katholieke gelovigen in Nederland.
De gebedscirkel start om 9.45 uur op NPO2 met het Geloofsgesprek van Leo Fijen met kardinaal Eijk. Aansluitend om 10.00 uur is kardinaal Eijk celebrant in de rechtstreekse Eucharistieviering vanuit de Sint Lambertusbasiliek te Hengelo. Daarna wordt om 12.00 uur het gebed online overgenomen op de Facebookpagina KRO-NCRV.nl/katholiek en de daarbij behorende website. En gaat, elk uur van bisdom naar bisdom. Waarvandaan op een bijzonder plek de uitzending en het gebed met de lokale bisschop komt. Hieronder de links die hiervoor kunnen worden gebruikt:

Via hun Website: <KLIK HIER>

Via hun Facebookpagina: <KLIK HIER>