Actuele informatie Za. 28 maart

op mrt 28, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Actuele informatie Za. 28 maart

• Het kerkgebouw, met Mariakapel en Levensboom blijft overdag vooralsnog, Geopend.

Morgen, zondag 29 maart begint de Zomertijd. Dan is de dagelijkse Openstelling, net zoals eerdere jaren, ook een uur langer: van 8.00 uur ’s morgens, tot 19.00 uur ’s avonds (wintertijd, was dit tot 18.00 uur).
• Ergens in de zondag zal kapelaan in stilte en alleen, aan het St. Jozefaltaar (nog in de Maart-maand) de H. Mis opdragen:
“voor het welzijn van iedereen, voor iedereen in Sint Jozef, en omdat de gezamenlijk zondagmorgen Mis niet door mag gaan, wordt gedacht aan de misintentie van de jaardienst van Pastoor Frits Rooyakkers, die aangevraagd was. En voor de overledenen waarvan afgelopen week het Afscheid is geweest, of waarvoor de kerkklokken met het Bericht van hun overlijden hebben geluid”. Zie hiervoor ook op deze weblog, de rubriek van vrijdag 27/3: de Virtuele Kapel, met het brandende kaarsje.
Tips:
• >Op TV is zondag op NPO2 om 10.00 uur een Eucharistieviering te volgen.
• >Bij Radio Maria morgen om 10.00 uur (en op weekdagen, om 9 uur en 19 uur) www.radiomaria.nl <KLIK HIER>
• >Verder kan via onze eigen weblog www.parochiemeijel.nl , bij de rubriek ‘Links’ aangeklikt worden: Wekelijks Zondags Evangelie voorgelezen en uitgelegd (ook het Evangelie, van zo. 29 maart).
• >En morgen om 11.00 uur, als eigenlijk de Misviering in Meijel was geweest, verschijnt op de weblog de integrale Nederlandse tekst van de Woorden van de Paus, bij de extra ‘Urbi et Orbi’ zegen, gisteravond vr. 27/3 om 18.00 uur.
• >De beelden hiervan kunnen ook teruggekeken worden, via het bericht dat zaterdagmiddag 28/3 om 15.00 uur op de weblog is geplaatst.

Morgen zo. 29 maart verschijnt vanaf 18.00 uur , informatie over o.a.
• De H. Rozenkrans en H. Aanbiddingsgebed komende maandagavond. Gaat door, in de grote kerk. Met inachtneming, van alle wettelijke maatregelen, van de gepaste afstand. En, max. aantal.
• De doordeweekse Ochtendmis op dinsdag om 9.00 uur, Vervalt nu verplicht, vanuit de Nederlandse Bisschoppen.