Attentie ‘Ommel-gangers’

op mrt 8, 16 in Parochieberichten met Reacties uitgeschakeld voor Attentie ‘Ommel-gangers’

Nogal wat Meijelnaren brengen elk jaar in mei een bezoek aan Ommel: ze wonen daar de Heilige Mis bij en vaak wordt er na afloop nog een kopje koffie gedronken bij het van oudsher bekende café Eijsbouts. Sinds enkele jaren doen we dat ook in parochieverband en wel – net als vroeger – op de eerste maandag in mei. Het zou best fijn zijn als we allemaal die losse initiatieven wat  aan elkaar konden knopen. Het gaat er niet om, om er een eenheidsworst van te maken. Iedereen – ook groepjes – blijft naar Ommel gaan, op de manier zoals ze dat altijd gedaan hebben. Zo zijn er vriendengroepjes die elk jaar weer te voet naar Ommel gaan. Blijven doen, zouden we zeggen. Wat we wel mooi zouden vinden is, als we allemaal op dezelfde dag gaan. Voor dit jaar betekent dit maandag 2 mei. Om 10.00 gaat kapelaan Roger voor in de viering en na afloop bieden we u graag een kopje koffie en  een broodje aan bij het eerdergenoemde café Eijsbouts. Als u na de koffie met uw eigen groepje weer  de terugtocht (te voet, fiets of auto) maakt hoeft u ons vooraf niets te laten weten. Uiteraard kunt u ook nog bij ons middagprogramma in Asten aansluiten We bezoeken samen het ‘Klok&Peel museum’, waar we ook lunchen. (Entree en lunch zijn uiteraard voor eigen rekening. Onze ‘club’ vertrekt die maandagmorgen om 8.30 uur bij de kerk . Op een later moment informeren u hierover nog uitvoerig via onze weblog, waarna u zich kunt aanmelden.
Het enige wat we u willen vragen is om dit dan vooraf even te melden bij Huub Grommen (466.9074) of Joke Hölscher (466.3162) Uiteraard ook even doorgeven met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.
Dit berichtje is speciaal bedoeld voor de ‘losse groepjes’ die willen aansluiten bij de parochiedatum van maandag 2 mei. Overleg even met elkaar en sluit u aan, zouden we willen zeggen! Maandag 2 mei: Meijel-dag in Ommel.