Boodschap op DI. 22 december

op dec 22, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Boodschap op DI. 22 december

dag 8 –harde ‘lockdown’ tot 19/1   <klik hier>

KERKDIENSTEN tijdens Kerst LIVE te zien op Meijel24

Op Kerstavond en op Eerste Kerstdag kun je veilig thuis vanaf de bank de kerkdiensten live volgen op Meijel24 en de website van ‘Bright-Stage Techniek’.

*Door het besluit van de bisschoppen, mag op Kerstavond in het kerkgebouw niemand aanwezig zijn bij de H. Mis; en op Eerste Kerstdag slechts 30 aanwezigen (met een verplicht Aanmeldbriefje).

*De oplossing wordt de Meijelse bevolking aangeboden, namens Begrafenis- en Crematiebegeleiding Roland van den Boom.

De kerstmissen via Live streaming vinden plaats op: Kerstavond (do. 24 december) om 19.30 uur. En op Eerste Kerstdagmorgen (vr. 25 december) om 11.00 uur.

Rond dat tijdstip, kan je de Live stream vinden via de website van Meijel24 <klik hier> en de website van Bright-Stage Techniek: <klik hier>

*De normale Peuterviering op Kerstavond 17.00 uur, is vanaf dat tijdstip via een youtube filmpje aan te klikken op: www.parochiemeijel.nl

Gemaakt door: Floris Hölscher, met liedjes door enkele kinderen van Mekiko olv. Corneeltje Janssen-Luijten, met Bertine van Heugten namens toneelverening COM en kapelaan als verteller. En alles voorbereid en bedacht, door Yvonne van Mierlo.

*De kerststal in de kerk is persoonlijk te bezoeken op: Eerste Kerstdag 24 dec, van 12.00 tot 17.00 uur. En Tweede Kerstdag, van 12.00 tot 17.00 uur.

Kerstavond is het kerkgebouw helaas vanaf 16.00 uur, verplicht, gesloten.

Kapelaan Roger Maenen.