Boodschap op WO. 4 augustus

op aug 4, 21 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Boodschap op WO. 4 augustus

Gister ging het bericht. over kapelaan Odekerken uit de tv-serie ‘Dagboek van een Herdershond’. En dat in de nieuwe musicalversie volgend voorjaar, de oorspronkelijke acteur Jo De Meyere niet mee kan doen; omdat hij al had toegezegd om een bisschop te spelen, in de andere musical: ‘Daens’.

Vandaag 4 augustus is in de kerk de dag van de heilige Pastoor, van Ars. Eenvoudig genoemd, naar het plaatsje in Frankrijk waar hij als priester werkte; de kleinste parochie in zijn bisdom. Hij is wereldwijd een van de bekendste priesters geworden. ZIjn echte naam Johannes Maria Vianney. De patroon van alle parochiepriesters.

Kapelaan Roger Maenen.