Boodschap op PalmZO. 28 maart

op mrt 28, 21 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Boodschap op PalmZO. 28 maart

Dag 104 –harde ‘lockdown’ tot 21/04   <klik hier>

De Palmpaastakjes, zijn zaterdag in de avondmis gewijd. Ook een rieten mand, die deze zondagmorgen naar St.Jozef Wonen en Zorg is gebracht door Rian Vestjens, voor de bewoners. En bij de ingang van de kerk, staan overdag nog kartonnen dozen om een Palmtakje op te halen.

Vannacht is de Zomertijd begonnen. Dit betekent, dat de kerk elke dag weer Open is tot: 19.00 uur (ipv. 18u in de wintertijd).

Mbt. de diensten in de Goede Week: (max. aantal, is 30 bij alle diensten).

>Witte Donderdag = om 19.00 uur in Helden (geen H. Mis in Meijel, of de andere parochies).

Aanmelding is noodzakelijk, via Parochiecentrum Panningen. Per mail:  info@parochiecentrumpanningen.nl   Of: op MA, of WO-morgen per telefoon van 08.30 tot 11.30 uur  077 3071388.

>Goede Vrijdag = om 15.00 uur in Meijel de Kruisweg. Telling, bij binnenkomst.

>Goede Vrijdag = om 19.00 uur in Meijel (voor heel het cluster) de Kruisverering. Aanmeldbriefje noodzakelijk. Verkrijgbaar vanaf MA. 29 mrt 08.00 uur, op prikbord bij ingang kerk.

>Paaszaterdagwake = om 19.00 uur in Panningen (voor heel het cluster). Aanmelden via Parochiecentrum, zoals bovenstaand.

>Eerste Paaszondagmorgen = om 11.00 uur in Meijel. Aanmeldbriefje noodzakelijk.

>Tweede Paasmaandagmorgen = om 11.00 uur in Meijel. Aanmeldbriefje nodig. Beschikbaar op prikbord, vanaf MA. 29 mrt 8.00 uur

Kapelaan Roger Maenen.