Boodschap op WO. 16 december

op dec 16, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Boodschap op WO. 16 december

dag 2 –harde ‘lockdown’ tot 19/1   <klik hier>

Valt dat even hard tegen. De bisschoppen bepalen dat er, juist bij de Komst van Jezus -Licht(puntje), in de duisternis- er GEEN H.Missen met aanwezigen mogen zijn. Dwz: van 24/12, 17.00 uur tot 25/12, 07.00 uur in de ochtend (het mogelijk aantal aanwezigen was op Kerstavond per H. Mis al slechts 30). Nu dus:nul. <klik hier>

Meijelse oplossing:

*De voorziene H. Mis van 22.00 uur, komt te vervallen.

*Maar de H. Mis van 19.30 uur, waarbij niemand aanwezig kan zijn, wordt: ge-livestreamd. Dit, met hulp en ondersteuning: van Roland van den Boom Uitvaartbegeleiding en mensen van Meijel24.

De precieze gegevens volgen nog. Maar de H. Mis van Kerstavond 19.30 uur vanuit de kerk van Meijel is dus thuis te volgen, en zal inhoudelijk worden gericht op de kijkers.

*De H. Missen op Eerste en Tweede Kerstdag zijn bij te wonen. Maar, helaas, door 30 aanwezigen. Aanmeldbriefjes voor alle Kerstdagen zijn beschikbaar, vanaf: MA. 21 december, 8.00 uur op het prikbord in de kerk.

*De Kerststal kan persoonlijk worden bezocht: Eerste Kerstdag van 12 tot 17 uur.

*En Tweede Kerstdag ook, van 12 tot 17 uur. De kerk, staat Open.

*Voor een Kinder/peuterkerstverhaal bij de Stal, in de vorm van een aan te klikken youtube filmpje, wordt samen met Floris Hölscher de komende week bekeken.Naar een idee vanmiddag ingebracht door Yvonne van Mierlo.

Kapelaan Roger Maenen.