Dagelijkse INFO DI. 28 april

op apr 28, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DI. 28 april

De kerk was gisteravond op Koningsdag mooi Rood-Wit-Blauw verlicht (de toren). En het hele achterste gedeelte, Oranje. Dankjewel, Niels Grol (van NGS), die dit mogelijk heeft gemaakt.

Ook op ma. 4 en di. 5 mei, zal de kerk van Meijel de nationale kleuren dragen. Fijn dat dit kan, bij 75 jaar Bevrijding.

Wat niet kan op ma. 4 mei, is de jaarlijkse Bedevaart naar Ommel. Het is niet mogelijk om een publieke H. Mis te houden; en er mag geen groepsvorming zijn. De processiekaars voor Meijel is in overleg met kapelaan Harold van Overbeek wel gemaakt. En wordt t.z.t. in de kaarsenkapel bij het Mariabeeld van Ommel geplaatst.

• De Deken van Horst , Alexander de Graaf Woutering, die zelf ook pastoor is van Griendtsveen, belde vanmorgen naar de pastorie hoe het hier geweest is met de rookresten gisteren van de Peelbrand. En hoe het op dit moment verder is. Precies 1 jaar geleden komend weekend, was het bezoek van de nieuwe bisschop Harrie Smeets aan ons dekenaat. Mgr. Smeets heeft toen de Dodenherdenking bijgewoond in Peel en Maas, in Everlo.