Dagelijkse INFO DI. 31 maart

op mrt 31, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DI. 31 maart

PAROCHIE-MEDEDELING: Palmtakjes zijn komende Zondag evengoed beschikbaar. Ze worden door kapelaan in een stille mis, die op zaterdagavond alleen wordt opgedragen, gewijd. Ze kunnen vanaf zondagmorgen vroeg, als het kerkportaal Open is, persoonlijk in de loop van de dag worden opgehaald. Er wordt een ruim aantal palmtakjes gewijd. Voor de bewoners van Sint Jozef, wordt in de sacristie een aparte doos bewaard. Zij worden aan hen, wanneer het weer mogelijk is, op dat moment beschikbaar gesteld.

Solidariteits-actie: De kerk van Meijel heeft zich gister aangesloten, bij de ‘Beren-actie route’ van de schoolkinderen. Vandaag, een Knuffel voor alle mensen, die ziek zijn geworden. Aan jullie, thuis, in het zorghuis, of ziekenhuis. Bijzonder een knuffel, voor parochiemedewerkster Joke Hölscher-Doensen, die tijdelijk op dit moment helemaal in het ziekenhuis van Dordrecht is.

Dringend verzoek: Om het telefoonnummer, of e-mailadres van Parochie-secretaris Joke Hölscher-Doensen, niet te gebruiken (tot nader bericht). Misintenties kunnen worden doorgegeven via: roger.maenen@ziggo.nl Of op maandagavond 19.30-20.00 uur; en donderdag 11-12 uur telefonisch 077-4661850. (Evt. de voicemail inspreken om die tijd, bij geen gehoor). Andere parochievragen, doormailen aan scherspiet@gmail.com , of bellen naar Piet: 06-20992940.