Dagelijkse INFO DO. 15 oktober

op okt 15, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DO. 15 oktober

ONGEOORLOOFD:  Het is absoluut en te allen tijde ongeoorloofd, om de as van een overledene eigenstandig uit te strooien op het Strooiveld van het kerkhof van Meijel zonder voorafgaande melding bij, overleg met, toestemming -en persoonlijke aanwezigheid- van de kerkhofbeheerder. Toestemming daartoe, is ook wettelijk bepaald.

Degene(n) die in kalenderweek-42, meest waarschijnlijk goedbedoelend, As van hun dierbare Overledene hebben uitgestrooid op het strooiveld van het kerkhof in Meijel, worden vriendelijk verzocht zich alsnog bekend te maken. Dit is, minstens, een kwestie van respect. Maar hoort ook, binnen de wettelijke kaders.

Kapelaan R.J.H. Maenen, d.d. 15 oktober 2020 / MEIJEL