Dagelijkse INFO DO. 2 april

op apr 2, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DO. 2 april

• TIP: Om de Zondagse TV-mis op NPO2 om 10 uur te volgen, is het misschien handig de papieren tekstboekjes erbij te hebben. Zeker komende Palmzondag: want dan is het echt lange Lijdensverhaal van Jezus. Dat in de kerk normaal, met 2 extra lectoren wordt voorgelezen.

Een stapel boekjes ligt binnen, bij de Ingang van de kerk. Ze kunnen vanaf morgen, vrijdagmiddag, persoonlijk worden opgehaald. En ook, vanaf zaterdagmiddag. En de komende weekenden worden op deze manier, papieren boekjes gereed gelegd.

• MEDEDELING: Palmtakjes zijn komende Zondag, evengoed beschikbaar. Ze kunnen vanaf zondagmorgen vroeg, als het kerkportaal Open is, persoonlijk in de loop van de dag worden opgehaald. Er wordt een ruim aantal palmtakjes gewijd. Voor in het huis van onze buurvrouw van de kerk, Truus Berben, waarvan haar man Toon net overleden is. En, voor in al jullie (t)huizen.
Voor de bewoners van Zorghuis Sint Jozef, wordt in de sacristie een aparte doos bewaard. Zij worden aan hen, wanneer het weer mogelijk is, op dat moment beschikbaar gesteld.

Solidariteits-actie: De kerk van Meijel heeft zich aan het begin van deze week aangesloten, bij de ‘Beren-actie route’ van de schoolkinderen. Ook bij de directe buren van de kerk, Anneke & Piet Elshout, staan 2 beren voor de vensters aan de Schoolstraat. Ze groeten iedereen, die langskomt. Ze zwaaien ook naar de dagelijkse bezoekers van de kerk, die Open is: van 8 uur ’s morgens tot 19.00 uur ’s avonds (nu, in de zomertijd). Maandag, tot en met Zondag.