Dagelijkse INFO DO. 21 mei

op mei 21, 20 in Algemene berichten met Geen reacties

· Actuele MEDEDELING: het Protocol voor de katholiek Kerk van het volksgezondheidsinstituut RIVM, is gisteravond 20 mei om 20 uur bekendgemaakt.
· Voor de Pastorale Brief van bisschop Harrie Smeets die daarbij hoort < klik hier >

· Vanaf morgen vr. 22 mei, volgt in deze rubriek dagelijks om 18.00 uur weer praktische Uitleg en toelichting. Voor de activiteiten, in de kerk van Meijel.
· Alle informatie over de Maatregelen is al persoonlijk in te zien, op de website van het bisdom < klik hier >

· Hoofdlijn, op deze Hemelvaartsdag kort samengevat:
Vanaf 1 juni (2de Pinksterdag) mogen weer Weekend- en Weekdag Missen. In de grote kerk. De eerste 2 weken daarbij, nog geen Communie-uitreiking.
Maximaal: 30 aanwezigen. Vooraanmelding = noodzakelijk (over de praktische invulling hiervan, in Meijel: volgt zsm. uitleg op de weblog. Alsook, over de misintenties)
Vanaf 14 juni (Sacramentsdag): mag weer Communie-uitreiking. Maar, hierbij gelden hele strikte voorschriften. (te lezen op de website van het bisdom; en Uitleg volgt)
Vanaf 1 juli maximaal 100 aanwezigen. Onder dezelfde voorwaarden.
Het ontvangen van het H. Vormsel, wordt uitgesteld.
Het ontvangen van de Eerste H. Communie door een groep, wordt uitgesteld.