Dagelijkse INFO DO. 23 april

op apr 23, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DO. 23 april

Ondanks de gezondheidscrisis, gaat de verbouwing in St. Jozef verder. Komende week is binnen de fasering, een gedeeltelijke ombouw van de Kraanvogel-zaal. Op de muur hiervan hangt een mozaïek, dat eerder een plaats had in het voormalige Gemeentehuis van Meijel.
Na overleg met de directie, is besloten dit mozaïek van Sint Nicolaas komende woensdagmorgen met enkele mensen van de kerkhofploeg naar de kerk over te brengen. En het daar binnen de Meijelse gemeenschap een plaats te laten houden. Jan Berben, oud-huismeester van St. Jozef, heeft het toentertijd mee opgehangen toen het overkwam van het gemeentehuis. Hij zal ook nu behulpzaam zijn.