Dagelijkse INFO DO. 25 juni

op jun 25, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DO. 25 juni

MEDEDELING. Na de persconferentie van de RijksOverheid gisteravond, wordt vanaf 1 juli het maximum aantal aanwezigen bepaald, door: de grootte, van de beschikbare ruimte. Dwz. voor elk kerkgebouw, wordt de capaciteit bepaald, in een anderhalve meter-opstelling geldend voor alle zitplaatsen, van elkaar.

Voor de kerk van Meijel is dit: de maximale 100 (aangeduide) zitplaatsen beschikbaar.

Reserveren blijft verplicht vanuit de RijksOverheid. Maar in Meijel vanaf 1 juli niet meer, door Aanmeldbriefjes op het prikbord (toen het aantal voor de junimaand, max. 30 was). Maar gewoon bij binnenkomst vooraf (tot aan, het maximum aantal van de mogelijke 100).

kapelaan Roger Maenen