Dagelijkse INFO DO. 30 april

op apr 30, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO DO. 30 april

• Afkondiging: Afscheid is genomen op deze do. 30 april om 14.00 uur van Bertha Brummans-Pijnenburg (86jr), Steegstraat 7. Met een besloten dienst in het Crematorium. Er zijn Prentjes gemaakt. Beschikbaar bij de Levensboom.

Naast het mozaïek van Sint Nicolaas, is ook een verplaatsbaar Altaar vanuit zorgcentrum Sint Jozef gistermorgen overgebracht naar de kerk. En kan bij gelegenheid worden gebruikt.

In de dagkapel van de kerk, heeft het Tabernakel een plaats gekregen. Het wordt aan de muur bevestigd. En heeft daarmee de bedoelde Betekenis: Centraal bij het Rozenkransgebed, de Aanbidding, en bij een doordeweekse H. Mis.