Dagelijkse INFO MA. 20 april

op apr 20, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO MA. 20 april

De Rozenkrans wordt op deze maandagavond om 19.00 uur weer voorgebeden, in de grote kerk.

De stille Aanbidding voorafgaand begint om 18.30 uur. De kerk is groot genoeg, om wijselijk de gepaste afstand met elkaar in acht te houden. Er is ook een Zegening met de Monstrans, van de omgeving.

De officiële Paastijd in de Kerk duurt, tot en met Pinksteren. Voor 2020 is die op 31 mei. Dit is ook de duur van de periode (tot nog toe) dat er geen Publieke H. Missen worden gelezen. Hopelijk kan het daarna wel weer. Pinksteren is altijd 50 dagen na Pasen. Zolang dus, mag het nog niet. 7 weken.
Er zijn altijd al in de wereld bepaalde landen en plaatsen, waar vanwege verschillende omstandigheden tijdelijk geen H. Mis gehouden kan worden. www.kerkinnood.nl/gemis <KLIK HIER>, laat in deze 7 weken tot Pinksteren, verschillende voorbeelden hiervan zien. Elke week, 1 land en situatie. Deze landen ergens in de wereld, delen in ons Gemis.