Dagelijkse INFO MA. 22 juni

op jun 22, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO MA. 22 juni

· Paus Franciscus heeft op de afgelopen zaterdag, van het Onbevlekt Hart van Maria (het beeld zoals het staat op het kerkhof van Meijel),
3 namen toegevoegd, aan de litanie van het eeuwenoude Rozenkransgebed: *Moeder, van Barmhartigheid. *Moeder, van de Hoop. *Troost, van de migranten.

Iedere maandagavond om 19.00 uur wordt de Rozenkrans samen gebeden in de kerk van Meijel.

· Emeritus paus Benedictus is dit weekend onverwacht op bezoek gegaan naar zijn geboortedorp in Duitsland. Thuis, bij zijn ernstig zieke oudere broer van 96 jaar. Met wie hij als inmiddels 93jarige, een sterke band heeft: elke dag, spreken ze elkaar via de telefoon. Altijd, al. En naar het kerkhof, met het graf van zijn vader, moeder en hun zus.