Dagelijkse INFO MA. 25 mei

op mei 25, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO MA. 25 mei

De H. Rozenkrans is vanavond om 19.00 uur. Voorafgaand, de mogelijkheid tot Stille Aanbidding van het H. Sacrament om 18.30 uur.

Ook op de komende maandagen, vanaf 1 juni (dus ook, op tweede Pinksterdag ’s avonds). In de grote kerk. Kapelaan bidt voor.

De eerstmogelijke H. Mis is op: MA. 1 juni (2de Pinksterdag). Om 10.00 uur. En, als reserve erna ook: om 11.00 uur.

Van het RIVM mogen nl. max. 30 mensen aanwezig zijn. En aanmelding, is noodzakelijk. Vanaf nu, ma. 25 mei 18.00 uur hangen daartoe op het prikbord bij de ingang van de kerk (zoals ook afgelopen weekend op de weblog al aangekondigd), de Aanmeldbriefjes. Als de 30 aanwezige briefjes voor de H. Mis om 10 uur opgehaald zouden zijn, is er nog een tweede (reserve)mogelijkheid voor een H. Mis om 11 uur.
Kapelaan Roger Maenen