Dagelijkse INFO PAAS DI. 14 april

op apr 14, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO PAAS DI. 14 april

Na de 2 dagen van Paaszondag, en Paasmaandag, duurt in de kerk de Paastijd nog tot en met Pinksteren. Deze hele periode t/m 31 mei mogen er geen Publieke H. Missen zijn. Ook niet de Hemelvaartsdag, die net als vorig jaar bij de Afscheidsruimte buiten was voorzien. We zullen zo goed mogelijk, deze periode van 7 weken samen overbruggen. Ook dagelijks via de weblog.

Vanaf Paaszondag staat vooraan in de kerk de nieuw gewijde Paaskaars. De tekening, die voor 2020 is gekozen: een Levensboom

Het licht van de kerk, blijft tot en met Pinksteren Wit. Uitgezonderd Koningsdag, 4 en 5 mei. Dan zullen we kijken voor: Rood-Wit-Blauw.