Dagelijkse INFO Stille ZA. 11 april

op apr 11, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO Stille ZA. 11 april

• Afkondiging: Kerkelijk Afscheid is genomen op deze za. 11april om 10.30 uur van
Peter Tijssen (75jr), Aan Sander’s Molen 4 . Met een besloten dienst in de kerk. Aansluitend Begraven in een nieuw graf (nieuwe kerkhof). Er zijn Prentjes gemaakt. Beschikbaar overdag, bij de Levensboom in de kerk.

• Morgenvroeg is de TV-mis van Pasen.

Attentie: om 11.00 uur (normaal op TV om 10 uur). Vanuit de Munsterkerk in Roermond door onze bisschop Mgr. Harrie Smeets bij de KRO op NPO2. En ook bij L1.

Deze aangepaste begintijd, heeft te maken met de Urbi et Orbe zegenen die Paus Franciscus met Pasen geeft, om 12.00 uur. Dan zullen ook de kerkklokken luiden.

• Op Paaszondag precies om 12 uur verschijnt ook op deze weblog, voor 2 dagen een Speciale Rubriek:
de ‘Wensboom’. U kunt dan uw persoonlijke Paas-wensen overbrengen.