Dagelijkse INFO VR. 11 december

op dec 11, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO VR. 11 december

WORDT ‘VRIEND VAN DE KATHEDRAAL VAN DE PEEL’

De kerststal in de kerk is het afgelopen jaar, compleet vernieuwd. Met ook een nieuw, rieten dakje. Ook van het kerkgebouw zelf, is de grote renovatie dit jaar afgerond. Dankzij belangrijke bijdragen van Provincie, Gemeente en Bisdom. En ook de gulle gaven uit de eigen gemeenschap.

De ‘kathedraal’ staat weer in het licht, en in het hart van de hechte gemeenschap. En vanaf voorjaar 2021 kan het uitzicht vanaf de toren worden bekeken. Nu is het zaak, dit zo te houden. En ook inhoudelijk vorm te blijven geven.

Daarover is huis-aan-huis, een brief afgegeven. Voor de digitale inhoud daarvan < klik hier >

Geef de kerk verder kleur, en wordt ‘Vriend van de Kathedraal van de Peel’