Dagelijkse INFO VR. 17 april

op apr 17, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO VR. 17 april

• Afkondiging: Kerkelijk Afscheid is genomen op deze vr. 17 april om 10.30 uur van Harrie Sijben (84jr), St. Jozef Wonen en Zorg k.018, v/h Peelstraat 59 Beringe. Overleden op Paaszondag. Met een besloten dienst in de kerk aldaar op de datum v/d trouwdag, waarna begeleiding met het gezin naar het Crematorium van Blerick. Er zijn voor dit moment nog geen Prentjes gemaakt.

3 broers van dhr. Sijben zijn onlangs overleden: Chris op 30 maart (bewoner st.Jozef, vanuit Liessel), Jo op 1 april, Sjraar op 2 april; beide uit de Neerkant. De geboorteplek.

De palmtakjes uit de kerk van Meijel, blijken door heel Nederland terecht te zijn gekomen. Er zijn berichten daarover, zelfs vanuit Apeldoorn. Sommige mensen hebben ze zelfs aan bekenden opgestuurd met de post, omdat ze terplekke niet beschikbaar waren. Hier bewaren we nog 1 grote doos voor de bewoners van Sint Jozef. Voor zo gauw ze gebracht zouden kunnen worden.