Dagelijkse INFO VR. 29 mei

op mei 29, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO VR. 29 mei

Morgenavond ZA. 30 mei zijn er, in het Pinksterweekend, 2 unieke vieringen via internet te volgen:

>> Bij de Lourdesgrot in Valkenburg, leest bisschop Harrie Smeets om 17.00 uur een H. Mis. Georganiseerd door: de Limburgse Lourdesorganisatie. Omdat al hun bedevaarten in mei, niet door konden gaan. Om dan te bekijken <klik hier>

>> Paus Franciscus bidt ZA. om 17.30 uur de Rozenkrans, bij de Lourdesgrot in de Vaticaanse Tuinen. Een wereldwijde live-uitzending, verbonden met belangrijke Bedevaartsplekken op de 5 continenten.
Plaatsen als: Lourdes zelf, Fatima en San Giovanni Rotondo (de plek van Pater Pio). Maar ook enkele voor ons mindere bekende, heeft hij uitgezocht: Lujan (Argentinië), Milagro en Pompeï. In deze laatste stad, waar ooit de vulkaanuitbarsting was, is een heel bijzondere Maria-kerk. De afbeelding hiervan hangt ook, sinds 3 jaar, in de sacristie van de kerk in Meijel.

Om de Rozenkrans met paus Franciscus zaterdagavond om 17.30 uur mee te bidden <klik hier >