Dagelijkse INFO WO. 1 april

op apr 1, 20 in Algemene berichten met Reacties uitgeschakeld voor Dagelijkse INFO WO. 1 april

MEDEDELING: Palmtakjes zijn komende Zondag, evengoed beschikbaar. Ze worden door kapelaan in een stille mis, die op zaterdagavond alleen wordt opgedragen, gewijd. Ze kunnen vanaf zondagmorgen vroeg, als het kerkportaal Open is, persoonlijk in de loop van de dag worden opgehaald. Er wordt een ruim aantal palmtakjes gewijd. Voor de bewoners van Sint Jozef, wordt in de sacristie een aparte doos bewaard. Zij worden aan hen, wanneer het weer mogelijk is, op dat moment beschikbaar gesteld.

• MEDEDELING: De hulpbisschop van Den Bosch, woonachtig bij ons in Meijel aan de Zonnedauw, heeft vandaag telefonisch gesproken met kapelaan Roger Maenen. Mgr. Mutsaerts zal deze avond de H. Mis, die ook door hem met niemand aanwezig gedaan moet worden, opdragen voor de inwoners en de overledenen van Meijel, en onze aangrenzende buurdorpen. In Limburg, en Brabant. En hij zal –op gedaan verzoek – vanavond de Bisschoppelijke Zegen geven en een Toewijding bidden.

(foto: Mgr. Rob Mutsaerts, bij hem thuis aan de Zonnedauw)

Solidariteits-actie: De kerk van Meijel heeft zich eergister aangesloten, bij de ‘Beren-actie route’ van de schoolkinderen. Vandaag, een Afbeelding van een Geluks-hoefijzer. Met 3 belangrijke Wensen voor het gezin. Zeker nu Jullie gister gehoord hebben, dat de School 1 maand extra gesloten blijft.
Dit hoefijzer is ook, voor jullie pappa’s en mama’s. En, opa’s en oma’s. Zeg maar, dat zij eens op deze dag van 1 April, de rubriek op deze weblog van de Torre-haan voor zichzelf lezen. Misschien dat hun gezichtje, dan de vorm van dit hoefijzer maakt. Een glimlach, een Smiley zoals Jullie dat zeggen.